Del dette nu: Facebook Del dette nu: Google+ Del dette nu: Pinterest

Fotobog Test- Lav Din Eget Fotoalbum i Bedste Kvalitet!

fotobog Hvad er en fotobog?

En fotobog eller fotoalbum er en fysisk bog, som du kan bestille online, hvor dine egne billeder er printede på siderne. Det giver din fotobog et meget professionelt look.

 

Man kan også have sine digitale billeder printet i forskellige størrelser i fotobogen og dermed lave et meget lækkert layout. Når du ser din egen personlige foto bog, bliver du virkelig positivt overrasket..

 

De bedste online fotobøger:

Der er flere forskellige tjenester, hvor du kan lave en fotobog og det er svært at lave en objektiv sammenligning, fordi hver tjeneste har sine fordele og ulemper. Man kan tage udgangspunkt i, at man skal have den bedste kvalitet og de fleste muligheder og varianter, når man laver sit fotoalbum, men til hvilken pris? Det er ikke altid sådan, at den højeste pris leverer den vare du vil have. Nogen vil bare gerne have ded letteste interface og andre vil ikke installere software på deres computer.

 

Her har vi prøvet at lave en liste over de forskellige fotobøger, som alle har god kvalitet og samtidig har en række forskellige muligheder:

 

 

photobox.dk1. Fotobøger hos PhotoBox.dk

Antal forskellige bøger: 10+

Priser: fra 49 kr.
Leveringstid: 3 til 5 hverdage

Ekspedition og levering: fra 38,39 kr.

For den prisbevidste bruger.

Muligheder:

 

Beskrivelse: PhotoBox.dk har rigtig gode løsninger til fair priser. Det er nemt at navigere rundt i og der er forskellige stilarter at vælge imellem. Det er muligt at lave en bog online, men man kan også downloade et stykke software og lave sit fotoalbum derhjemme..


 

www.PhotoBox.dk
Pixum.dk2. Fotobøger hos Pixum.dk

Antal forskellige bøger: 10+

Priser: fra 45 til 350 kr.
Leveringstid: 3 til 5 hverdage

Ekspedition og levering: fra 38,39 kr.

 

For den kvalitetsbevidste bruger.

 

Muligheder:

Beskrivelse: Pixum.dk er generelt lidt dyrere end phptobox.dk, men leverer rigtig god kvalitet for pengene. Deres Easybook software er det bedste der findes til at lave fotobøger med og der et hav af muligheder for at tilpasse sit individuelle design.


 

Tilbud rabatkode: 75kr. rabat for nye brugere gennem dette link: www.Pixum.dk
Tips til at lave din egen fotobog

 

Hvordan laver man en fotobog?

På nogle websites, hvor du kan lave din egen fotobog, skal du downloade et stykke software, som gør, at du kan sidde derhjemme og roligt designe dit eget look-og-feel. Andre tjenester tillader at du kan designe din fotobog online.

Først vælger du størrelsen og stilen af din fotobog. Bagefter vælger du de billeder som du gerne vil have printet i bogen. Med en enkelt drag-og-drop kan du positionerer og ændre størrelsen på dine billeder, sådan som du gerne vil have dem. Du kan også vælge forskellige farver og baggrundsbilleder. Så tilføjer du beskrivelser og tekst til dine sider og billeder og til sidst bestiller du det endelige resultat.

En fotobog er en perfekt gave, til at gemme dine flotteste billeder, dine ferie billeder, dine bryllups billeder eller en online portfolio af dit arbejde.

 

Tag din tid

Selv om man kan teoretisk lave et album i under tre minutter med Pixum EasyBook, er det en god ide at afsætte mere tid end det. Du får en meget bedre kvalitet hvis du tager lidt tid til at bladre frem og tilbage i dit fotoalbum og flytter billeder til forskellige sider, og når du tilføjer lidt tekst og beskriveler.

 

Less is More
Less is more princippet gælder også for fotoalbums, så fravælg uinteressante billeder og brug kun de rigtig gode billeder. Prøv at variere lidt med at bruge små billeder på nogle sider og måske et enkelt delt over 2 sider for at give lidt ro i dit fotoalbum.